VIDEO: Povestea Imobiliare.ro Finance continuă cu tine. Vezi echipa din care poți face parte

Performanță, viziune, pasiune, inovație – sunt câțiva dintre pilonii care au stat la baza fondării companiei de brokeraj, astăzi cunoscută sub brandul Imobiliare.ro Finance. Cu peste 200 de brokeri dedicați, brandul reprezintă mai mult decât o companie de brokeraj; este un angajament față de oameni, o poveste de integritate și eficiență care evoluează constant, depășind orice așteptări.

 

În cel mai nou video al Imobiliare.ro Finance, descoperiți povestea inspirațională a brokerilor care, prin muncă asiduă, resurse potrivite și dorința de succes, au reușit să se impună într-un domeniu financiar extrem de competitiv. 

 

 

Fie că au avut experiență în domeniul financiar, fie că au venit direct de pe băncile facultății sau din domenii care nu aveau tangență cu sectorul economic, fiecare dintre aceștia a avut curajul și determinarea de a face o schimbare într-un domeniu în care munca este flexibilă, iar răsplata este direct proporțională cu efortul depus.

 

„O parte dintre cei care s-au alăturat Imobiliare.ro Finance sunt oameni cu experiență în domeniul bancar, foști directori de agenții sau de departamente, persoane care au lucrat într-o singură bancă, dar care au dorit să facă pasul către reprezentarea mai multor bănci. Asta ne-a ajutat foarte mult, pentru că ne-am lărgit numărul de francize la nivel național și am creat o relație foarte bună cu ei. Mulți dintre cei care au succes la noi în companie au luat o decizie importantă la un moment dat. Unii aveau joburi de mulți ani, cu salarii fixe și venituri constante sau desfășurau diverse activități, dar fiecare dintre ei a avut tăria și determinarea internă de a face acest pas,” explică Dan Niculae, Managing Director al Imobiliare.ro Finance.

 

 

În prezent, compania colaborează cu 25 de bănci partenere și instituții financiare, iar ritmul dezvoltării este remarcabil, conform experților din domeniu. Un rol esențial în această evoluție l-a jucat chiar Imobiliare.ro, prin optimizarea experienței de cumpărare și simplificarea procesului de creditare pentru clienții săi.

 

„Am crescut extraordinar de mult până în 2020, când am intrat în atenția grupului Ringier (grupul elvețian care deține Imobiliare.ro), și, după un proces complex, în 2022 business-ul a fost achiziționat de Imobiliare.ro. Acum, bazându-ne pe sinergiile create, suntem al doilea cel mai important broker din țară, dar suntem brokerul cu cea mai bună dinamică”, susține Doru Iliescu, General Manager al Imobiliare.ro Finance.

 

„O creștere sustenabilă, urmărită de corporație, este de maxim 10%, dar când vezi că noi creștem anual cu 160%, te ia puțin amețeala. Este adevărat, această activitate este foarte sensibilă la mișcările și evoluțiile de pe piață. Totuși, un aspect pozitiv în cazul nostru este că noi creștem mai mult în cotă de piață, nu doar odată cu mișcările pieței,” explică Doru Iliescu.

 

 

O carieră de succes în brokeraj

 

Povestea celor mai de succes brokeri din România arată că orice profesie se poate învăța și poate atinge performanță prin muncă și dedicare. În timp ce unii dintre aceștia au ales să lucreze ca broker sub brandul Imobiliare.ro Finance, având coordonator pentru a fi ghidați, alții au ales să practice profesia de broker sub propria franciză.

 

Este și cazul Alinei Neagu, owner franciză Imobiliare.ro Finance, care, în anul 2018, după ce a considerat că a deprins bazele acestei activități sub un coordonator care a ghidat-o, a decis că dorește să facă o schimbare.

 

 

„În 2018, am cerut de ziua mea o franciză cadou. Sunt de 6 ani francizat și, de la an la an, pot să zic că am crescut destul de frumos. Mi-am propus ca în fiecare an să cresc și am crescut cu ajutorul clienților mulțumiți. Când am venit, am fost selectată în echipa Mirelei Vasile. Practic, ea era managerul meu, mergea cu mine la întâlniri, mă ajuta să-mi ating target-ul lunar, mă susținea atunci când aveam momente mai grele, pentru că în vânzări sunt luni și luni. Probabil că dacă aș fi vrut să fac individual ceea ce fac astăzi, nu aș fi avut bazele necesare. Acum sunt francizat. Asta înseamnă că am propriul meu business și am oameni în echipă pe care îi ghidez,” povestește Alina Neagu.

 

O altă poveste care inspiră este cea a lui Eduard Babota, broker de credite Imobiliare.ro Finance. Acesta și-a început activitatea încă de pe băncile facultății. “Domeniul financiar este total diferit față de ceea ce am studiat în facultate. N-am avut absolut în niciun moment vreun regret că am ales să fac asta, pentru că lucrurile acestea ce țin de partea economică am putut să le învăț foarte ușor și foarte repede de la de la persoanele din birou, mai experimentate decât mine, dar în același timp acest job m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile de comunicare. Fiind broker de credite, un aspect foarte important este să reușești să fii, să te automotivezi tot timpul, să fii acolo implicat, să găsești mereu clienți, oportunități noi de a te dezvolta,” explică Eduard Babotă.

 

 

Și povestea Mădălinei Moraru este similară, aceasta începându-și activitatea de broker chiar din perioada studenției. “Îmi place că am acces la mai multe domenii, adică pe lângă domeniul financiar-bancar, care m-a atras dintotdeauna, îmi place că are tangență și cu alte domenii. Este interesant să descopăr multe lucruri noi, să intru în contact cu persoane din bancă, și cu agenții imobiliari, sau cu cadastriști, etc, cu toată lumea și să deprind informații pe care nu multă lume le are,” povestește Mădălina Moraru.

 

 

Descoperă AICI poveștile brokerilor

 

„Cei mai buni oameni din rețeaua noastră au afaceri prospere. Afaceri foarte mari și au ajuns la nivelul la care își permit să facă investiții, nu mai au grija zilei de mâine din punct de vedere financiar. Statutul acesta se dobândește după minimum cinci, șapte, poate 10 ani de activitate,” completează Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance.

 

Contactează-ne dacă dorești să continui să scrii istorie alături de noi.

 

Imobiliare.ro Finance caută oameni determinați, pasionați, dornici să obțină performanțe într-o echipă ce are la bază un sistem bine pus la punct care poate susține progresul tău în cariera de broker. Franciza Imobiliare.ro Finance este gratuită, iar în funcție de pregătirea ta - dacă ai experiență în sectorul financiar deja, poți lucra independent având sprijinul și suportul rețelei Imobiliare.ro Finance, iar daca nu ai încă experiență vei fi integrat într-o echipa care te ghidează și te susține.

Vezi oportunitățile disponibile și aplică acum: Cariere la Imobiliare.ro Finance