Hai la Salonul Imobiliar București să-ți găsești creditul ipotecar potrivit! Brokerii Imobiliare.ro Finance îți vin în ajutor

Imobiliare.ro Finance te așteaptă, în perioada 6-8 septembrie, la Salonul Imobiliar București, cel mai mare târg de real estate din România. Vizitează-ne standul și-ți găsim cea mai avantajoasă opțiune de finanțare care te ajută să-ți cumperi locuința pe care ți-o dorești!

 

Evenimentul va fi organizat la Palatul Parlamentului și va include peste 100 de expozanți din sfera imobiliară și din domenii conexe, cu o ofertă vastă care cuprinde apartamente noi, case și terenuri în București și în străinătate.

 

Imobiliare.ro Finance va fi acolo pentru a-ți oferi consiliere personalizată în alegerea creditului ipotecar potrivit, fie că este vorba despre achiziția unei locuințe sau realizarea unei investiții imobiliare, dar și pentru a-ți pune la dispoziție soluții de refinanțare care te pot ajuta să-ți ușurezi povara unui împrumut luat într-o perioadă în care situația ta financiară era poate diferită. 

 

Nu ezita să ceri sprijinul unui broker profesionist Imobiliare.ro Finance și dacă vrei un credit de nevoi personale care să te ajute, de exemplu, să-ți mobilezi noua locuință cumpărată în cadrul Salonului Imobiliar București.

 

 

"Brokerii noștri au cunoștințe aprofundate despre produsele de creditare disponibile pe piață și te pot sfătui cu privire la opțiunile cele mai potrivite pentru nevoile tale financiare. În loc să te deplasezi la mai multe bănci și să compari singur ofertele, un broker de credite face toate aceste lucruri pentru tine, economisindu-ți timp și efort. Mai mult, experții Imobiliare.ro Finance nu te ajută doar să alegi un credit, ci și să finalizezi întregul proces de creditare", a declarat Răzvan Greciuc, Director General Imobiliare.ro Finance.

 

Cel mai mare târg imobiliar din România își deschide porțile pe 6 septembrie, la ora 12.00. Vizitatorii sunt așteptați la Salonul Imobiliar București și pe 7 și 8 septembrie între orele 10:00-18:00.

 

Brokerii din rețeaua Imobiliare.ro Finance au acces la ofertele disponibile la peste 25 de bănci și instituții financiare din România au ajutat gratuit până acum peste 60.000 de persoane să acceseze opțiunile de finanțare potrivite nevoilor lor. Simulează și tu un credit AICI.