Pe langa terasele si puburile deja prezente in Centrul Vechi al Capitalei, pana in aprilie vor se vor deschide alte 10 restaurante. Claudiu Leonte si asociatul sau Mircea Radulescu au investit 170.000 de euro in restaurantul La Bonne Bouche, care se va deschide saptamana aceasta, pe strada Franceza.
“Va fi gata saptamana aceasta. Este primul pe care il deschid, dar sincer ma uit la toate spatiile ramase libere. Partea rea este ca nu am bani sa fac ce imi doresc, pentru ca am idei pentru inca doua centre ca acesta”, sustine Claudiu Leonte, unul dintre actionarii restaurantului frantuzesc La Bonne Bouche, citat de Ziarul Financiar.
Desi in acest moment exista aproximativ 70 de restaurante, baruri si cafenele, in opinia investitorilor potentialul Centrului Vechi nu este suficient exploatat.
“Este nevoie de un mix, de baruri, cluburi, restaurante, de anticariate si magazine de fashion si bijuterii”, crede Florin Tanase, directorul restaurantului cu specific unguresc St. George, in care s-a investit 250.000 de euro.
In afara de restaurantul La Bonne Bouche, in zona Lipscani se vor mai deschide, printre altele, un restaurant cu specific italian, Malagamba, in urma unei investitii de 200.000 de euro, realizate de John McCarthy, un restaurant turcesc, Divan, si un restaurant de tip fast food, numit Bundetot, detinut de proprietarului City Grill.
Articol preluat de pe bloombiz.ro