Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Publicat pe: 25 Iunie 2013, Ultima actualizare: 25 Iunie 2013

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în această ordine.

Acestea au fost și premisele de la care au plecat dezvoltatorii complexului rezidențial NewTown Residence, care au ales zona Dristor, intersecția Mihai Bravu cu Baba Novac pentru acest proiect de mare amploare, format din 10 blocuri a câte cinci și 12 etaje, ce însumează 651 de apartamente noi.

new town residence

Locuințele au fost construite în două faze și s-au bucurat de un real succes pe piața imobiliară, astfel încât, în prezent, prima fază este locuită în proporție de 90%, iar cea de-a doua, oferită spre vânzare în octombrie 2012, s-a ocupat deja în proportie de 30%.
Cumpărătorul este extrem de sensibil la zona în care locuiește și fie face o alegere emoțională, dacă a copilărit sau a relaționat într-un fel sau altul cu o anumită zonă, fie are o listă de nevoi pe care aceasta trebuie să le satisfacă.
Din fericire, zona Dristor-Baba Novac satisface și cele mai exigente cerințe.
Cu o poziționare semicentrală, la numai 3 km de Unirii și centrul vechi al orașului, NewTown Residence beneficiază de numeroase creșe, școli generale și licee, bănci, spitale, centre comerciale, cafenele, săli de fitness, parcuri, etc.
Cu toate acestea, principalul avantaj dat de localizarea complexului este imediata apropiere a stațiilor de metrou Dristor 1 și 2, care facilitează legătura cu numeroase alte cartiere sau zone deservite de metrou.

NewTown.

Revenind la prețul unui apartament la cheie într-un complex rezidențial nou, acesta pornește de la 60.000 de euro+TVA de 5% și include o serie de avantaje, precum: terase spațioase, bucătării dotate cu produse electrocasnice, dulapuri, blat de lucru și corpuri suspendate, băi complet amenajate, centrală termică individuală, aer condiționat în fiecare cameră și alte finisaje de calitate, menite să sporească confortul proprietarilor.
Beneficiile vieții într-un complex rezidențial nou sunt importante și includ disponibilitatea locurilor de parcare, atât la subsol, cât și la exterior, multitudinea spațiilor de depozitare, accesul securizat prin personal de pază, camere video și cartele de acces, supermarket și grădiniță cu afterschool la parterul blocurilor.

new town interior 1
new town interior 2
new town bucatarie 1
new town bucatarie
new town balcon

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
ROMEPS: Doar 10% din polistirenul folosit la termoizolații respectă normele recomandate! (P)

Pentru a se proteja, consumatorii trebuie să citească eticheta produselor, să afle exact ce cumpără. Asociația Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS) a demarat o campanie de conștientizare...

citește mai departe