Bog’Art construiește un ansamblu rezidențial „verde” în nordul Bucureștiului. Art City va avea 141 de apartamente

scris de Adriana Lefter in categoria Ştirea zilei
Publicat pe: 7 Iunie 2021, Ultima actualizare: 07 August 2024

Art City va fi lansat oficial în cadrul Romanian Design Week și va face parte din masterplanul de regenerare urbană Petrom City.

Compania de construcții Bog’Art a demarat dezvoltarea Art City (foto), un ansamblu rezidențial de lux ce va necesita o investiție în valoare de 20 de milioane de euro. Urmând a fi livrat pe piață în octombrie 2022, acesta va cuprinde 141 de apartamente, 500 de metri pătrați de spații comerciale și 180 de locuri de parcare.

Art City va fi lansat oficial în cadrul Romanian Design Week, cel mai mare festival de specialitate din România, care promovează excelența în design, arhitectură, creativitatea și inovația ca instrumente pentru dezvoltarea culturală, socială și economică. Evenimentul va avea loc în perioada 4 – 13 iunie la Combinatul Fondului Plastic în București.

Art City va fi amplasat în zona de nord a Bucureștiului și va face parte din masterplanul de regenerare urbană Petrom City. Zona în care se dezvoltă Art City se află în plină expansiune, oferind acces rapid către centre comerciale și de afaceri și beneficiind de o intrastructură amplă – patru benzi de circulație, piste pentru biciclete și rețele edilitare dimensionate corespunzător.

Bog’Art este una dintre cele mai mari și reputabile companii de construcții autohtone, având un portofoliu vast de proiecte deservite prin servicii integrate de producție, design, management de clădiri și investiții imobiliare. Alături de Bog’Art, partenerii financiari și strategici care contribuie la realizarea Art City și a comunității sale extinse sunt: OMV Petrom, CEC Bank, Deutsche Schule Bukarest, The Institute, Delta Studio și SVN Romania.

În imediata vecinătate a proiectului se află recent inaugurata Școala Germană, care va permite rezidenților Art City accesul la terenurile de sport, locurile de joacă și la activitățile afterschool. Potrivit reprezentanților companiei dezvoltatoare, Art City este menit a fi un pilon pentru comunitatea creativă din zonă, prin susținerea evenimentelor culturale și artistice, precum Romanian Design Week la Combinatul Fondului Plastic.

Sisteme smart home și încălzire prin pardoseală

Art City se află în construcție și va primi certificarea de „clădire verde” conform normelor BREEAM, care atestă la nivel internațional implementarea celor mai sustenabile abordări prin utilizarea de soluții, tehnici și materiale de construcție cu impact redus asupra mediului.

Printre dotările tehnice ale proiectului se numără: sisteme smart-home conectate la încălzire în pardoseală, parchet triplu stratificat cu plintă din aluminiu, ceramice Porcelanosa, sanitare Laufen, tâmplărie customizată din aluminiu, lifturi ample panoramice, spațiu verde comunitar amenajat la ultimul etaj, acces securizat prin bariere cu recunoasere inteligentă și stații de încărcare mașini electrice. În plus, rezidenții Art City vor fi conectați digital printr-o aplicație tip concierge, prin care locatarii pot accesa servicii de mentenanță și curățenie recurentă într-un sistem centralizat de plăți și management de activități ale clădirii.

„Bog’Art construiește de 30 de ani clădiri deosebite care rezistă în timp precum embleme ale orașului, dobândind credibilitatea că putem crea noi repere cu fiecare proiect în care suntem implicați. Art City este un etalon de dezvoltare Bog’Art, implementat cu responsabilitate de la primul concept urbanistic până la ultimul detaliu de execuție de către un colectiv cu vastă experiență și profesionalism, împreună cu parteneri de lungă durată alături de care dezvoltăm propriile proiecte.”

Bogdan Doicescu, Director Dezvoltare Bog’Art

 

Rezultate foarte bune pentru piața rezidențială

Bog’Art are un portofoliu vast de proiecte deservite prin servicii integrate de producție, design, management de clădiri și investiții imobiliare. Printre cele mai reprezentative clădiri construite de către Bog’Art se numără City Gate, Charles de Gaulle, Tower Center, The Bridge, Timpuri Noi Square, Expo Business Park, Jiului (J8), multe din clădirile moderne de birouri din Aviației/Barbu Văcarescu/Pipera, IKEA Pallady, Băneasa Shopping City, ambasada SUA, Pasajul Berceni, Aeroportul Internațional Brașov, renovarea clădirilor monument Hilton Athenee Palace și Aeroportul Băneasa, printre multe altele.

„Piața rezidențială a fost foarte puțin afectată de contextul general din ultimele 12 luni, înregistrând cele mai bune rezultate din ultimul deceniu, fie că vorbim de numărul de tranzacții încheiate sau livrări. Astfel, interesul investitorilor față de proiectele derulate pe segmentul rezidențial este în creștere, comparativ cu cel existent în alte segmente ale pieței imobiliare. Proiectele atent concepute și cu o strategie de vânzări temeinic întocmită înregistrează rezultate excelente, locuințele fiind contractate integral înainte de livrare.”

Andrei Sârbu, CEO SVN Romania, consultant imobiliar și agentul exclusiv al Art City

Părerile cititorilor
3 păreri
  • IAG

    detaliile??

  • Liviu Calman

    Interesant.

  • IAG

    Proiectul este la inceput??

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
nZEB între marketing și realitate. Ce trebuie să știi când cumperi o locuință nouă? – VIDEO

Dacă îți cauți în această perioadă o locuință, atunci ai auzit cu siguranță de nZEB. Dar ce înseamnă de fapt acest standard și cât de important este pentru tine...

citește mai departe
Alegerea locuinței doar pe baza prețului poate avea efecte adverse! Cum alegi corect și ce documente ceri dezvoltatorului?

Cumpărătorii trebuie să ia în considerare șase criterii în alegerea locuinței potrivite, în special atunci când se gândesc să facă o achiziție într-un proiect aflat la stadiul de plan....

citește mai departe
10 tendințe pe piața rezidențială – RAPORT Imobiliare.ro

Piața rezidențială din România a fost marcată, în ultima perioadă, de o serie de tendințe care și-au pus amprenta asupra evoluției sale. Putem observa, astfel, un interes în creștere...

citește mai departe
Oferta limitată de locuințe noi, principalul obstacol pe piața din Iași. Aceste zone au cel mai mare potențial pentru dezvoltări imobiliare

Încetinirea ritmului de dezvoltare pe segmentul rezidențial nou a dus la apariția unui dezechilibru pe piața imobiliară din Iași, acesta fiind și cel mai important obstacol identificat pe plan...

citește mai departe
32.000 de locuințe finalizate, în șase luni, în România

În primele șase luni ale acestui an au fost date în folosință, la nivel național, 32.077 de locuințe, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică. Cele mai multe...

citește mai departe