Vibe Forward, un ansamblu rezidențial à la New York, în nordul Bucureștiului

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei
Publicat pe: 12 Noiembrie 2019, Ultima actualizare: 27 Februarie 2020
Complexul va fi unul multifuncțional și integrat, punând la dispoziția viitorilor locatari o serie de facilități

Complexul va fi format din trei turnuri rezidențiale, cu un total de 448 de apartamente moderne, dotate, printre altele, cu sistem smart home.

Una dintre principalele tendințe ale pieței rezidențiale pe parcursul anului 2019 este, cu siguranță, aceea de a construi ansambluri rezidențiale de o calitate ridicată, cu o structură mixtă și beneficiind de un amplasament favorabil – adesea în apropierea unor clădiri de birouri moderne.

Un ansamblu imobiliar din această categorie, nou anunțat în Capitală, este Vibe Forward. Amplasat în principalul pol de business din București, mai exact pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, acesta va fi un complex multifuncțional complet integrat. Conceptul arhitectural prevede dezvoltarea a trei turnuri rezidențiale de înălțimi diferite, în jurul unei piațete centrale private și conectate cu o galerie comercială modernă (sub forma unei arcade). Vibe Forward va cuprinde, la finalizare, 448 de apartamente și spații comerciale.

Proiectul va fi dezvoltat de Vibe Properties, companie fondată de Michael Israeli, arhitect și dezvoltator cu vastă experiență internațională, în strânsă colaborare cu Rudolf Vizental, Andrei Cionca și Cătălin Sima, profesioniști în domeniul managementului financiar și real estate-ului.

Citește și: Simbioza office-rezidențial se accentuează: peste 7.000 de apartamente vor fi fost livrate, în 2019, în apropierea unui proiect de birouri. Ar urma încă 10.000!

Un turn cu 195 de apartamente, prima fază de construcție

Conform reprezentanților companiei dezvoltatoare, proiectul a primit deja autorizația de construire, urmând a fi realizat în două etape. Cea dintâi constă într-o clădire de tip turn, de 17 etaje, care va include 195 de apartamente, precum și 12 duplexuri situate la ultimele etaje. Clădirea va este prevăzută cu fațadă ventilată, precum și cu o parcare subterană pe două nivele, cu punct de încărcare rapidă pentru autovehiculele electrice, dar și cu o stație de trotinete electrice.

Mixul de apartamente este adaptat la cererea existentă în piață, astfel că proiectul va fi compus din unități cu un dormitor (cu suprafețe care pornesc de la 44 de metri pătrați), cu două dormitorare (cu suprafețe de la 60 de metri pătrați), cu trei dormitoare (cu suprafețe de la 75 de metri pătrați), precum și duplexuri.

„Fără a avea intenția de a suna pretențios, Vibe Forward este inspirat de energia proiectelor-turn multifuncționale din New York, unde rezidenții trăiesc, muncesc, petrec timp de calitate în același perimetru urban, bucurându-se de o viață calitativă și valorizând principala resursă pe care, ca oameni, o deținem – timpul. Vibe Forward definește viziunea noastră pentru ceea ce înseamnă a construi și anume proiecte în zone foarte căutate, fără compromisuri și promisiunea de a fi alături de clienții noștri pe termen lung. Credem în proiecte multifuncționale, nu în clădiri clasice, unde rezidenții vin să doarmă și de unde pleacă zilnic pentru a pierde zeci și zeci de ore în trafic spre punctele de interes. Vibe Forward este primul nostru proiect în această formulă de asociere și dorim să reprezinte un punct de referință în piață.”

Michael Israeli, cofondator și Managing Partner Vibe Properties

 

Dotări moderne și „spații inteligente”

Apartamentele din cadrul Vibe Forward vor beneficia de sistem smart home integrat, ce va permite reglarea caracteristicilor mediului interior. În plus, arhitecții introduc conceptul de spațiu inteligent: „Am dorit un proiect eficient. Valorificăm suprafețele la maxim, astfel încât, pur și simplu nu există spații pierdute. Proiectul dă senzația de evoluție. A deține un apartament într-o astfel de zonă este o investiție foarte bună pe termen lung”, explică Rudolf Vizental, cofondator și Board Member al Vibe Properties.

De asemenea, locuințele vor avea finisaje și dotări de tip premium, precum parchet triplu-stratificat, încălzire prin pardoseală, ferestre cu tâmplărie din aluminiu, ușă de intrare ranforsată, obiecte sanitare din game de top etc. „Dorim să demonstrăm că putem construi un produs de calitate ridicată, care să ridice cu adevărat calitatea locuirii a viitorilor rezidenți și care să fie accesibil cumpărătorilor tineri aflați în plină expansiune a carierei lor”, subliniază Cătălin Sima, CEO Vibe Properties.

Arhitectura ansamblului rezidențial Vibe Forward este semnat de studioul KXL, iar Premier Estate Management oferă consultanță de specialitate în elaborarea conceptului acestui proiect.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Încep lucrările pentru un nou ansamblu în Sectorul 1. Ai zonă de promenadă pe malul lacului și spațiu dedicat pentru yoga și pilates

În luna august încep lucrările pentru ansamblul rezidențial Corallis, localizat în zona Petrom City din nordul Bucureștiului. KÉSZ România urmează să investească peste 51 de milioane de euro în...

citește mai departe
Gică Popescu, Dan Petrescu și Cristina Neagu au investit în acest proiect. Dezvoltatorul construiește 250 de apartamente noi

Dezvoltatorul imobiliar My Place Residence North a lansat a doua fază a proiectului MyPlace North care va include 250 de apartamente. Din totalul acestora, 55% au fost vândute deja,...

citește mai departe
Apartamente cu GRĂDINĂ, inclusiv cu TVA REDUS, de vânzare în EnVogue Residence – Iuliu Maniu, zona Militari! (P)

Având două sau trei camere, unitățile locative de acest tip sunt disponibile pentru mutare imediată, iar unele se încadrează atât în plafonul de preț prevăzut pentru achitarea unei cote...

citește mai departe
Cum se văd vânzările de apartamente de la etajul 19? (P)

Sfârșitul anului aduce în lumina reflectoarelor unul dintre proiectele cele mai impunătoare din București, ansamblul Global Residence Monolitului aflat lângă stația de metrou Mihai Bravu, un complex cu regim...

citește mai departe
Un nou ansamblu rezidențial în estul Capitalei. Apartamentele s-au pus în vânzare săptămâna aceasta

HILS Development, dezvoltator cu peste 4.000 de apartamente în portofoliu, lansează un nou proiect rezidențial. HILS Sunrise va fi construit în imediata apropiere a stației de metrou Anghel Saligny...

citește mai departe