„Acasă” nu se rezumă doar la spaţiul pe care îl frecventezi dimineaţa şi seara. E un concept care depăşeşte încăperile în care trăieşti zi de zi, alături de lucrurile care îţi aparţin. „Acasă” ar trebui să semene mai mult cu tine.
Proiectul imobiliar Urban Spaces este amplasat în inima Bucureştiului, la doar patru minute de Piaţa Romană şi şapte minute de Universitate (cu bicicleta), pentru ca tu să te bucuri de mobilitate. În dezvoltarea ansamblului a contat atât estetica interioară a apartamentelor, cât şi cea originală, necovenţională a exteriorului. Faţada ventilată izolează eficient, rezistă la temperaturi extreme şi îşi păstrează frumuseţea în timp, iar panourile solare aşezate pe acoperiş îţi reduc factura de utilităţi cu energie veselă, direct de la soare.
Suprafeţele vitrate mari facilitează pătrunderea în apartament a luminii naturale, iar tâmplăria de aluminiu, cu geam tripan, creează comfort termic şi fonic absolut. Configuraţia atipică a spaţiilor tip studio, duplex sau triplex va purta negreşit amprenta imaginaţiei tale. Nici cutiile poştale nu sunt aşa cum te-ai aştepta să fie…
Urban Spaces înţelege şi apreciază comunicarea. O încurajează cu fiecare metru pătrat al spaţiilor comune ieşite din tipar, gândite ca extensie a spaţiilor de locuit.
A locui ALTFEL înseamnă a înţelege că dincolo de uşa din faţa apartamentului tău nu se află doar un vecin pe care îl saluţi pentru că “aşa se cade”, ci un om alături de care poţi bea o cafea sau un pahar cu vin în cafeteria comună amenajată special pentru proprietari. Împreună puteţi strânge în curtea interioară o mare grămadă de frunze uscate şi să vă distraţi aruncându-vă peste ea, iar iarna vă puteţi umple curtea şi aleile cu cei mai haioşi oameni de zăpadă, alături de copii. În felul acesta reuşim să creăm o comunitate, fapt mult mai important decât a face o mână de oameni să locuiască fortuit în acelaşi ansamblu rezidenţial.
Urban Spaces ştie că nu te-ar putea separa niciodată de personalitatea ta. Vă treziţi împreună dimineaţa şi vă împiedicaţi ciufuliţi spre ceasca de cafea, apoi, în trafic, cu radioul pornit sau căşti în urechi, vă strecuraţi uşor în mişcare. Cu fiecare context şi concept nou, părăsiţi liniile drepte pentru variante alternative.
“The straight line leads to the downfall of humanity.”
Friedensreich Hundertwasser
Schiţe, informaţii şi vizual poţi găsi aici.