La finalizare, ansamblul ar trebui să cuprindă 40 de blocuri și aproape 100 de vile.
Compania dezvoltatoare Six Top Residence a demarat, în decembrie anul trecut, a doua fază de construcție a ansamblului Confort Urban Residence din Capitală (foto), situat în zona Rahova (pe strada Pucheni). Având ca termen de predare luna mai 2014, aceasta prevede ridicarea a 20 de blocuri, cu un total de 1.020 de unităţi locative.
Din februarie 2012 până la sfârşitul lui 2013, compania a construit primele zece blocuri în cadrul complexului. Cele 500 de apartamente finalizate au fost date deja în folosinţă, media vânzărilor fiind de 50 de unităţi locative pe lună, au anunțat oficialii companiei Sud Rezidențial (reprezentantul exclusiv al proiectului). Prețurile apartamentelor din Confort Urban încep de la 670 de euro pe metru pătrat (incluzând loc de parcare, finisaje şi mobilier marca Mobexpert). “În contextul în care reperele pieţei rezidenţiale se schimbă constant, proiectul Confort Urban a fost o mare provocare pentru noi. Mai mult decât atât, a fost aproape un pariu pe care l-am făcut împotriva anumitor sceptici şi chiar împotriva trendurilor din piaţa imobiliară“, spune Cătălin Grigore, general manager al Sud Rezidențial.
Până acum, valoarea investiției în Confort Urban Residence se ridică la 22 de milioane de euro – sumă ce include atât blocurile din prima fază, cât şi o parte din cele din a doua etapă de construcție. La finalizare, prevăzută pentru primăvara lui 2016, ansamblul ar trebui să cuprindă peste 2.000 de apartamente (în 40 de blocuri), precum și 92 de vile. Terenul alocat pentru aceste dezvoltări are o suprafață de 10 hectare, din care opt hectare vor fi ocupate de spații verzi, spații de relaxare și locuri de joacă.
Roxana
@Pelerinu,
Când în Bucureștiul ăsta atât de prăfuit chiar primăriile de sector vin și îți închid aproape forțat balconul (mi s-a întâmplat mie, prin nush ce program derulat de Primărie cu fonduri europene bla-bla-bla), ce așteptări să mai ai de la ăștia?
Blocurile cu unele balcoane închise/altele nu, dar cele închise respectând aceleași linii/culori, cam ca în imagine, mi se par chiar destul de interesante ca și imagine, măcar nu sunt ca prin alte zone cu fiecare balcon închis după alt model…
Pelerinu
Dupa cum se vede, meltenii deja si-au inchis balcoanele, mutiland ireversibil aspectul curat si estetica unor cladiri nou construite. Oare cand se va iesi din lumea a 3-a si se vor impune anumite standarde si interdictii (macar la nivel de asociatia locatarilor daca nu global)