Chiriaș sau proprietar cu rate la bancă, tu ce alegi? Participă la webinarul "Credit Talks" și ia decizia corectă pentru tine

Imobiliare.ro Finance lansează primul webinar din seria "Credit Talks" care îi va pune pe cei care își doresc să facă o achiziție prin intermediul unui credit în contact direct cu brokeri profesioniști, pregătiți să le răspundă la toate întrebările legate de procesul pe care trebuie să-l parcurgă pentru obținerea finanțării.

 

Ediția "Credit Talks" de săptămâna aceasta va avea tema "Chiriaș sau proprietar cu rate la bancă? Află cum iei cea mai bună decizie pentru tine". Participă și tu pe 17 iulie la webinar

 

Gazda webinarului va fi Doru Iliescu, General Manager Imobiliare.ro Finance, rețea ce cuprinde la nivel național peste 200 de brokeri care au ajutat până acum mai bine de 60.000 de persoane să obțină împrumuturi. 

 

Va răspunde întrebărilor participanților Mirela Vasile, broker de credite cu peste 15 ani de experiență. 

 

Află din primul webinar "Credit Talks" ce trebuie să iei în considerare atunci când îți cumperi o locuință cu ajutorul unui credit ipotecar și care sunt costurile suplimentare pe care trebuie să le ai în vedere.

 

Participând vei înțelege, totodată, mai bine cum calculezi corect impactul financiar pe care îl are pe termen lung chiria sau rata în bugetul tău, dar și cât câștigi sau pierzi optând pentru varianta închirierii, în funcție de orașul în care locuiești. Înscrierile se fac gratuit AICI.